Udsat: Studiekreds om Søren Kierkegaard
Salen

Studiekreds om Søren Kierkegaard
H.C.Andersen og Søren Kierkegaard er uden tvivl de to mest verdensberømte danske forfattere. Mens masser af mennesker har læst H.C.Andersens eventyr og fortællinger, så er der ikke ret mange, der faktisk har læst noget af Kierkegaard. Han er heller ikke så nem at få styr på, men det er både spændende og meget givende at begive sig ind i hans forfatterskab og få kendskab til hans tankeverden.

Mette Marslund leder studiekredsen, der er tænkt som en introduktion til Søren Kierkegaard, hans filosofi og de centrale dele af hans tanker og forfatterskab. Vi vil læse en hel del om ham og en lille smule af ham. Vi tager udgangspunkt i Johannes Sløks: ”Kierkegaards univers. En guide til geniet”, der er udkommet på Lindhardt og Ringhof 2013. Bogen kan bestilles hos boghandleren eller på biblioteket.

Mette Marslund: Jeg vil prøve at gennemgå teksterne, så det er muligt at følge med i studiekredsen, også selvom man ikke har energi eller mulighed for at læse bogen.

Studiekredsen starter onsdag d. 24. februar kl. 10-12 og fortsætter hver onsdag frem til d. 24. marts. Gerne tilmelding til Mette Marslund på marslund@live.dk  eller tlf. 23 71 65 68.